Bij Chateau Viande werken gepassioneerde slagers vakmensen, die voorop lopen om optimaal in te spelen op klant- en consumentenwensen van nu, rekening houdend met de eisen van morgen. In onze ultramoderne slagerijen in Utrecht en Soest ontwikkelen we op basis van aloude recepten de heerlijkste vleesproducten.

Of het nu gaat om samengestelde of enkelvoudige producten. Om garen, braden, grillen, koken of sous vide garen. We doen het allemaal en brengen het dagvers bij onze klanten! We maken gebruik van zuivere ingrediënten, met zo min mogelijk toevoegingen, en hanteren de hoogste kwaliteitsnormeringen.

Toekomstgericht

Wij geloven dat de lekkerste vleesproducten ook duurzaam en diervriendelijk moeten zijn. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we bij Chateau Viande de missie om al onze producten op een integraal duurzame en diervriendelijke manier te produceren. Hiervoor werken we nauw samen met alle partners in de keten en pakken hierin de regisseursrol.

Wensen van nu

Door goed te luisteren naar wensen van consumenten én onze handelspartners zijn we voortdurend bezig met het ontwikkelen van de lekkerste, innovatieve producten en concepten, die waarde toevoegen voor de categorie én betaalbaar zijn voor de consument.

Geschiedenis

Chateau Viande is een jonge onderneming, maar wel met jarenlange ervaring in de vlees- en vleeswaren industrie. Het bedrijf is ontstaan vanuit de samenvoeging van een aantal gerenommeerde bedrijven. Chateau Briand Soest, Kokreateur Wolvega, Ruitenburg Quality Foods Utrecht, Bobeldijk Vleesproducten Deventer, Heldens Filet en Tartaar Beuningen en DMS Dutch Meat Service Almere hebben hun sporen in het vak wel verdiend.

Vanaf januari 2021 zijn deze bedrijven verder gegaan onder de naam Chateau Viande gezamenlijk vanuit Soest en Utrecht. De uitgebreide ervaring met alle facetten van de vlees- en vleeswarenbranche is dus volop aanwezig bij ons nieuwe bedrijf.

We kunnen rekenen op de uitgebreide expertise en vakbekwaamheid van de medewerkers.

Onze klanten

Chateau Viande is thuis in de wereld van foodservice, industrie en van retail. U vindt onze producten in restaurants, hotels, slagerijen en supermarkten. Met al onze klanten streven we naar een intensieve samenwerking. Binnen deze samenwerking willen we de kansen en mogelijkheden onderzoeken om tailormade en exclusieve producten te ontwikkelen.