Wij zorgen voor de lekkerste producten als vanouds

Mooie producten en verrassende concepten ontstaan bij Chateau Viande vanuit ware passie voor het slagersambacht. De beste grondstoffen in combinatie met een goede samenwerking met boeren, zorgt voor het onwrikbare geloof “kwaliteit overwint altijd”. Op basis van kwalitatief hoogstaande en beproefde recepten ontwikkelen de medewerkers van Chateau Viande de meest heerlijke producten in de meest duurzame productielocaties.

samenwerking

Onze producten worden altijd dagvers geproduceerd en uitgeleverd. We werken zo clean mogelijk en gebruiken zo min mogelijk toevoegingen. De smaak en kwaliteit blijven hierbij altijd centraal staan. We doen dit altijd in nauwe samenwerking met onze Partners binnen de Home- en Out of Home markt, omdat we geloven dat we met z’n allen producten moeten leveren die goed zijn voor milieu, dier en mens.

Producten

Hoogste kwaliteits- Normeringen

Chateau Viande ontwikkelt producten op basis van consumententrends en toepassingswensen. Het product moet vooral lekker en smaakvol zijn. Daarbij gebruiken we kwalitatief hoogstaande grondstoffen die integraal duurzaam zijn verkregen.

Al onze medewerkers houden zich aan de afspraken rondom kwaliteit, traceerbaarheid en voedselveiligheid vanuit onze TQM aanpak. We werken in IFS gecertificeerd bedrijven.

Kwaliteitscertificaten

State-of-the-art Productie

De producten en concepten van Chateau Viande worden gemaakt in onze twee productielocaties in Soest en Utrecht. Deze locaties zijn voorzien van de meest moderne machines en zijn volgens de nieuwste eisen ingericht. Alle medewerkers werken volgens de meest moderne productiemethodes. Alles is gericht op duurzaam produceren waarbij we het uitgangspunt “kwaliteit als vanouds” nooit uit het oog verliezen.